Liput verkosta

Kesäteatteri keskellä

kauneinta Helsinkiä!

 

Löydät meidät Hietaniemen uimarannan ja Mustasaaren lauttarannan välittömästä läheisyydestä, Eteläisen Hesperiankadun päästä, Töölön sydämestä.

Teatteri Tulin ohjaajan ja taiteellinen johtajana TTM näyttelijä-ohjaaja Kari Kinnaslampi.

Teatteri Tuli tekee korkeatasoista kesäteatteriviihdettä niin lapsille, kuin aikuisille.

 

Teatteri Tuli on ammattijohtoinen teatteri, jonka ohjaajana ja taiteellisena johtajana toimii teatterin vahva ammattilainen TTM näyttelijä-ohjaaja Kari Kinnaslampi.

 

Toiminnassa on mukana paljon lahjakkaita kaikenikäisiä teatterialan harrastaijia. Koreografiasta ja musiikista vastaavat oman alansa ammattilaiset. Mahdollisuuksien mukaan Teatteri Tuli pyrkii työllistämään alan ammattilaisia; näyttelijöitä, tanssijoita sekä muusikoita.

 

Teatterin juuret vievät vuoteen 1993

 

Teatteri Tuli aloitti toimintansa vuonna 1993, jolloin ryhmä teatteritaiteen ammattilaisia valmisteli ja toteutti Helsingin Alppipuistossa Marc Camolettin Lentävät morsiamet.

Teatteri Tulin nimellä tuotettiin produktioita mm. Teatteriravintola Kahteen Kanaan mm. Vessa on tuolla (1994), Onni onnettomuudessa (1995), Katajan työryhmälle Hyvää yötä äiti (1995), Vihtorin harha-askel"Soutustadionille (kesä 1996). Lomakeskus kuntorantaan Kaunis Veera (kesä 2003) sekä Rakas Lurjus (kesä 2004).

 

Teatteriyhdistys Tuli Ry rekisteröitiin yhdistysrekisteriin vuonna 2009, jonka jälkeen toiminta aktivoitui ja muuttui säännölliseksi kesäteatteritoiminnan myötä.

 

Viimeisimpiä tuottamiamme näytelmiä ovat olleet mm. Hotelli Humina ja Sirkuspelle Hermanni (kesä 2019), Lentävät morsiamet ja Risto Räppääjä ja Pakastaja Elvi (kesä 2018), Tukkijoella ja Risto Räppääjä ja Villi Kone (kesä 2017), Rosvo-Roope (kesä 2016), Myöhästynyt hääyö (kesä 2015), Leipurin vaimo (kesä 2014), Pesärikko (kesä 2013) ja Onnenmaa (kesä 2012).

Kesä 2019

Hotelli Humina

Sirkuspelle Hermanni

Kesä 2017

Tukkijoella

Risto Räppääjä

ja villi kone

Kesä 2018

Lentävät Morsiamet

Risto Räppääjä ja pakastaja Elvi

Kesä 2016

Rosvo-Roope

Lisää arkistomateriaalia ja kuvia toiminnasta Facebookissa ja Instagramissa.

Taivallahti

Eteläinen Hesperiankatu

00100 Helsinki

Ryhmämyynti

tiedustelut ja tarjoukset arkisin klo 9–16, p. 044 080 9280 tai

taivallahdenkesateatteri (ät ) gmail.com

 

Lipunmyynti ja kahvio

avataan tunti ennen esitystä.

 

 

Saapuminen

Parkkipaikka: hiekkakenttä suoraan teatterin edessä.

 

Lähimmät bussipysäkit

Hietakannaksentie (1258), Eteläinen Hesperiankatu 38, (Minigolf Taivallahti)

 

Esteettömyys

Teatterialueemme on esteetön kulkea. Katsomossa on pyörätuolipaikat ja alueelta löytyy inva-wc.

Teatteri Tuli ry:n tietosuojaseloste

Teatteri Tuli ry:llä ei ole asiakastietorekisteriä. Käytämme kotisivuillamme evästeitä tarjoamamme sisällön räätälöimiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Emme luovuta kävijätietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä kävijätietojen keruuta markkinointitarkoituksiin.