Osta lippu

Teatteri Tuli aloitti toimintansa alun perin vuonna 1993, jolloin ryhmä teatteritaiteenammattilaisia valmisteli ja toteutti Helsingin Alppipuistossa Marc Camolettin "Lentävät morsiamet".

Teatteri Tulin nimellä tuotettiin produktioita mm. Teatteriravintola Kahteen Kanaan mm. "Vessa on tuolla" (1994), "Onni onnettomuudessa" (1995), Katajan työryhmälle "Hyvää yötä äiti" (1995), "Vihtorin harha-askel" Soutustadionille (kesä 1996). Lomakeskus kuntorantaan "Kaunis Veera" (kesä 2003) sekä "Rakas Lurjus" (kesä 2004).

 

Teatteriyhdistys Tuli Ry rekisteröitiin yhdistysrekisteriin vuonna 2009, jonka jälkeen toiminta aktivoitui ja muuttui säännölliseksi kesäteatteritoiminnan myötä.

Viimeisimpiä tuottamiamme näytelmiä ovat mm. "Tukkijoella" ja "Risto Räppääjä ja Villi Kone" (kesä 2017), "Rosvo-Roope" (kesä 2016), "Myöhästynyt hääyö" (kesä 2015), "Leipurin vaimo" (kesä 2014), "Pesärikko" (kesä 2013) ja "Onnenmaa" (kesä 2012).

 

Tällä hetkellä Teatteri Tuli on ammattijohtoinen harrastajateatteri, jonka toiminnan viemistä ammattimaisempaan suuntaan jatketaan edelleen. Teatterimme ohjaajana ja taiteellisena johtajana toimii teatterin vahva ammattilainen TTM näyttelijä-ohjaaja Kari Kinnaslampi.

 

Toiminnassa on mukana paljon pitkän linjan harrastajanäyttelijöitä sekä innokkaita lapsia ja nuoria teatteritaiteen harrastajia sekä opiskelijoita, jotka ovat musikaalisesti ja tanssillisesti lahjakkaita. Koreografiasta ja musiikista vastaavat oman alansa ammattilaiset, jotka työskentelevät tiiviissä yhteistyössä ohjaajan ja näyttelijöiden kanssa koko harjoitus- ja esityskauden ajan.

Taivallahti

Eteläinen Hesperiankatu

00100 Helsinki

 

taivallahdenkesateatteri (ät ) gmail.com

 

Ryhmäliput: soita ja varaa

p. 044 080 9280

 

Lipunmyynti ja kahvio avataan tunti

ennen esitystä.

Teatteri Tuli ry:n tietosuojaseloste

Teatteri Tuli ry:llä ei ole asiakastietorekisteriä. Käytämme kotisivuillamme evästeitä tarjoamamme sisällön räätälöimiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Emme luovuta kävijätietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä kävijätietojen keruuta markkinointitarkoituksiin.

Saapuminen

Parkkipaikka: hiekkakenttä suoraan teatterin edessä.

 

Lähin pysäkki: Hietakannaksentie (1258)

 

Esteettömyys

Teatterialueemme on esteetön kulkea. Katsomossa on pyörätuolipaikat ja alueelta löytyy inva-wc.